Het is mijn voornemen om op 28 augustus 2020 in het huwelijk te stappen. Voor de uitnodigingskaart heb ik een gouden struik ontworpen dat in vuur staat – dat moet het tenminste voorstellen. Geïnspireerd door de zegel van de CGK – “En toch niet verteerd”.

En toch niet verteerd

Als ik en mijn aanstaande voor God staan en vragen om zijn zegen over ons huwelijk, dan is dat niet op basis van verdiensten, maar op basis van genade. Zondaars voor de heilige God, en toch niet verteerd.

Maar hoe zullen twee zondaren getrouwd verder moeten? Ik, een semi-narcist en zij, een enorm koppige dame; kan daaruit iets goeds komen? Om de woorden van Mozes te lenen uit Exodus 33:15 “Als U niet zelf meegaat, laat ons dan niet verder trekken.” Daarom nodigen wij jou uit om op 28 augustus met ons God te bidden om zijn zegen. Helaas kan dit niet met veel mensen in de kerk, maar gelukkig kun je de dienst online volgen. De website is https://livestream-service.nl/kinweienkayee en het wachtwoord is 1234. (Internet Explorer wordt helaas niet ondersteund)

De huwelijksdienst begint om 13:00.

En als laatste, 28 augustus is niet zonder reden gekozen. Romeinen 8:28 luidt als volgt: En wij weten dat voor hen die God liefhebben, alle dingen meewerken ten goede, voor hen namelijk die overeenkomstig Zijn voornemen geroepen zijn.

Wil je een berichtje of felicitatie achter laten? Dat kan door middel van het formulier hieronder.